Välkomna till klubbträff och klubbutställning 31/7 2021- INBJUDAN


Plats: Alunda, några mil utanför Uppsala.
Tid: Den 31 juli 2021
 
Välkommen till SNTK:s klubbträff och klubbutställning lördag 31 juli!
 
Klubbträff  kl 9-12
Vi har prova-på-aktiviteter i nosework, agility, rallylydnad och hoopers. Därefter har vi klubbmästerskap i agility och rallylydnad. Avslutningsvis är det dags för noffarna att springa i det välkända ”Nofferacet”!
 
Ni anmäler att ni kommer till klubbträffen via länken nedan (samma som till utställningen). Anmälan till klubbmästerskapen sker på plats och det är gratis att delta.
 
Klubbutställning, start kl 13.00
Domare: Anna-Lena Rylander, kennel Easy.
Anna-Lena är auktoriserad domare med ett genuint hundintresse som aldrig sinar. Hon är en populär domare, särskilt för nybörjare och valpar. Anna-Lena födde upp norfolkterrier mellan 1985-2006 men är alltjämt engagerad i rasen.
 
Kostnad: 250 kr per hund förutom veteraner över 10 år som är gratis. Fr.o.m. tredje betalande hund med samma ägare kostar det 125 kr per hund. Sätts in på Svenska Norfolkterrierklubbens pg 88 88 34-9. Ange hundens registreringsnummer och ägarens namn.
 
Plats: Alunda Brukshundklubb, hittas enkelt på t.ex. google maps, strax utanför Uppsala.
 
Anmälan:  Klicka här för att anmäla till klubbträff och klubbutställning , anmäler du flera hundar klickar du på länken igen. Sista anmälningsdag är måndag 19 juli.
 
I ringen bär vi munskydd och vi håller generellt avstånd till varandra. Deltagare på klubbträff respektive klubbutställning är välkomna med familj men vi tackar vänligt nej till åskådare. Valpar under 4 månader får inte vara på utställningsområdet. Inget separat PM kommer skickas ut innan utställningen. Katalog kommer finnas till försäljning. Det finns ingen mat eller dryck förutom vatten. Medtag egen matsäck och dricka.  Det är nära in till Alunda där man kan handla på ICA eller äta på pizzeria. Toalett finns.
 
Har du priser att skänka kontakta gärna Cecilia, sntk.ordforande@gmail.com. Alla deltagare med hund måste vara medlemmar i Svenska Norfolkterrier Klubben. Det kostar 300 kr, familjemedlem 50 kr, och sätts in på pg 88 88 34-9.
 
Frågor? Välkommen att ringa Cecilia 073-593 02 50 eller Heléne 070-866 45 44.
 
Välkommen!
 
Styrelsen för Svenska Norfolkterrierklubben