Klubbträff och inofficiell utställning 29-30 augusti


Tack alla inblandade för en trevlig helg! Resultat hittar du här, bilder kommer snart!

 

klubbtraff15

Lördag den 29 augusti 2015 kl. 13.00 samlas vi för att ha roligt tillsammans med våra noffar. Olika aktiviteter kommer att anordnas under dagen. Dagen avslutas med tävling ”nofferejs”. Kl. 19 samlas vi till en buffé, umgås, pratar om våra hundar och, sist men inte minst, deltar vi i den populära auktionen på noffeprylar med mera. Söndagen den 30 augusti är det inofficiell utställning med Charlotta Melin som domare.


Klubbträff

Klubbträffen kostar ingenting för medlemmar i Svenska Norfolkterrierklubben men för att kunna planera vill vi att ni anmäler er genom att mejla eller ringa till:

Irene Samuelsson
tel 0706 66 37 52
irene_samuelsson@telia.com

Tyvärr kommer campingens restaurang att vara stängd under helgen vilket innebär att samtliga måltider utom middagen på lördagskvällen måste ni ta med själva.

Vill du/ni delta i middagen på lördagskvällen ska du anmäla det när du anmäler dig till klubbträffen. Detta är för att personalen ska kunna planera.

Priser: middag lördag kväll ca 250 kr per person. Barn upp till 12 år betalar 2/3 av priset. Skicka INGA pengar – alla måltider betalas på plats!

Vad ni vill ha att dricka tar ni med själva. Inger försäljning av dricka kommer att ske.


 

Utställning

Söndagen den 30 augusti är det inofficiell utställning med Charlotta Melin som domare. Anmäl dig till utställningen senast 10 augusti. Anmälningsblanketten kan du ladda ner här. 

Anmälan skickas till:

Mari-Ann Samuelsson
Näckrosvägen 27
169 37 Solna
m-a.samuelsson@hotmail.com


 

För bokning av boende gå in på www.vadstenacamping.se eller ring Marita, tel 0143-127 30 eller 0733-62 69 45. Uppge att det gäller Norfolkterrierklubben.

Dock måste stugorna bokas senast den 30 juni.

VÄLKOMNA!

Styrelsen


Gåvor efterlyses

Har du någon pryl, gärna med noffeanknytning, som du kan skänka till auktionen vid årets klubbträff? Vi är också tacksamma för hederspriser till utställningen och lotteripriser.

Vi måste kunna överblicka donationerna i förväg så hör av dig senast 23 augusti till

Irene Samuelsson
irene_samuelsson@telia.com
tel. 0706 66 37 52